Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Informatie / Over de Be Event Group

Over de Be Event Group

Event description

De Be Event Group is ontstaan op initiatief van Glope Events B.V., opgericht in 1996 en landelijke aanbieder van bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en individuele activiteiten door heel Nederland.

Om evenementen in het hele land aan te blijven bieden is gebleken dat een evenementenorganisatie zich moet gaan vestigen in meerdere regio's van het land. Om ondernemerschap te waarborgen en te bevorderen is gekozen om dit in de vorm van een franchisingconcept te doen.

Binnen 5 jaar streeft de Be Event Group ernaar om uit te groeien tot een professionele franchiseorganisatie met een herkenbaar imago, wat uniek is binnen de evenementensector. Be Event Group organiseert actieve en sportieve evenementen en staat voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid.

Als ondernemer binnen de groep is het vooral leuk en aantrekkelijk om te “ondernemen” in een prachtige branche; de evenementenbranche. Een goede start en een solide bodem met een degelijke support en een flink netwerk, vormt de basis van het succes. Dat biedt de Be Event Group.

Be Event Group logo

Meer informatie? Klik hier voor onze contactgegevens.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie