Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Vergader activiteiten / IJsspelen

IJsspelen

Description actief vergaderen

IJssculpturen

Dit echte creativiteit met ijs, vakmanschap, natuurtalent en ijssculptuur gevoel dat je in jezelf herontdekt of misschien wel compleet nieuw voor je is. Hamertje, beiteltje schuur en schaafwerk. IJskoud de beste ijspret dus!

Wij kunnen je ontvangen op een gezellige locatie of op jullie eigen locatie!
Na het thema voor de IJsculpturen is gekozen krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus! Een belangrijk element in deze workshop is het fun element, niet al te serieus met glashelder ijs maar gewoon lekker sculpturen en lachen.

Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een interne of externe "deskundige" jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen! Hoe gekker hoe leuker!

Fun Curling

Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke overdekte ijsbaan van maar liefst 1000 meter.

Speciaal voor deze baan hebben we kleinere Fun Curling "stenen" en iets kleinere bezems om zo dicht mogelijk bij het centrum te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is. Welk team heeft de beste curlingskills in huis en wint de competitie?

Party on Ice

Human Icebowling
Men neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Ice Volley Competitie
Volleybal met in plaats van je handen en een bal, een stick en puck en je speelt niet over maar onder een net/lijn door! De bedoeling is om de puck tot stilstand te laten komen in het veld van de tegenstander, uiteraard mag je maar 2x overspelen en krijg je de service nadat je een punt hebt gescoord!

Human Curling op een rubberband
Curling zoals hierboven beschreven, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

Rodelslalom on Ice (Het oude priksleeslalom)
Je probeert zo snel mogelijk een slalom parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche rodelslee. Deze competitie is in estafettevorm

Jeu d'Ice
De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd “losbarst”, het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur, of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag?


Programm Example

 • Ontvangst
 • Activiteit uitleg
 • Wedstrijd
 • Prijsuitreiking

Duration

Afhankelijk van je wensen

Location

 • Den Haag
 • Scheveningen
 • Eindhoven
 • de Kempen
 • Roosendaal
 • Bergen op Zoom
 • Delft
 • Hoek van Holland

Prices starting at

Prijs is op aanvraag

Costs extensions

-

Availability

 

Beschikbaarheid op aanvraag

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Info vergaderen

Wij hebben per locatie samenwerkingen met meerdere restaurants, hotels en congresgebouwen waar uw vergadering kan plaatsvinden.
Vraag voor meer informatie over de mogelijkheden/prijzen de vrijblijvende offerte aan. 
 
Den Haag
Hotels:
Kurhaus Hotel Scheveningen
Bilderberg Europ Hotel Scheveningen
Radisson Blu Hotels & Resorts
Restaurants:
Strandclub WIJ
Fonk Beach
Boomerang Beach
La Cantina op Zuid
Congressen:
World Forum
Bijzondere locaties